Customize Consent Preferences

Folosim cookie-uri pentru a vă ajuta să navigați eficient. Veți găsi mai jos informații detaliate despre toate modulele cookie din fiecare categorie de consimțământ.

Cookie-urile care sunt clasificate ca „Necesare” sunt stocate în browser-ul dumneavoastră, deoarece sunt esențiale pentru activarea funcționalităților de bază ale site-ului.... 

Active Permanent

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nu sunt alte cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nu sunt alte cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nu sunt alte cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nu sunt alte cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Nu sunt alte cookies

This Blog is for everybody that loves healthy food

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos,
tips, and blog posts.

Featured Posts

Ghimbirul, beneficii

Ghimbirul

Ghimbirul creste în popularitate și este tot mai des folosit în bucătărie. Încă din cele mai vechi timpuri a fost folosit atât pentru gust cât și pentru beneficiile pe care le oferă pentru sănătate.Ghimbirul poate fi folosit proaspăt sau uscat și apoi măcinat sub formă de pulbere. Conţine o cantitate mare de antioxidanți, este antiinflamator, ameliorează greața,

Read More »
Ce este Zatar

Zatar

,,Zatar” este denumirea în arabă pentru cimbru, plantă ce crește pe dealurile din estul mediteranei, dar care a fost aclimatizată și la noi cu mult timp în urmă.Este de asemenea denumirea unui amestec de condimente făcut din cimbru uscat, boabe

Read More »

Cardamonul

Ce este cardamonul? Cardamonul verde sau negru este o păstaie a unor plante din familia ghimbirului. Semințele cardamonului se pot măcina separat sau împreună cu coaja pentru mai multă savoare. Exista două tipuri de cardamon: negru și verde, verdele fiind

Read More »
Oregano Condiment

Oregano

Cuvântul oregano vine din limba greacă, din compoziția cuvintelor “oros” și “ganos“, care înseamnă “bucuria muntelui”. Această expresie reflectă mireasma și aspectul vesel creat de plantele de oregano ce cresc pe dealurile stâncoase din Grecia.

Read More »
Ienibahar boabe

Ienibahar

Ienibaharul este cultivat în multe zone calde, dar este originar din Caraibe, America Centrală și Mexic. Boabele de ienibahar sunt fructele necoapte, uscate, ale arborelui Pimenta Dioica. Gustul este călduros și savuros. Este un condiment versatil care aduce un plus

Read More »
Pastă Harissa

Harissa

Harissa este o pastă făcută din ardei iute roșu, uscat și condimente și este consumată ca aperitiv în special în zona est-mediteraneană. Harissa este de origine tunisiană și este o pastă versatilă.

Read More »

Madalin Durca

Marketing Director | Owner | Blogger

Madalin is a Marketing Director and Owner at GoInside Digital.
He also enjoys writing about blogs he is passionate about, which some of them you can find below.

More Posts

Send Us A Message

Mixuri Condimente

Join Our
Newsletter

Feel free to join our newsletter, and you will enjoy weekly posts of different food choices of the best quality