This Blog is for everybody that loves healthy food

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos,
tips, and blog posts.

Featured Posts

Ghimbirul, beneficii

Ghimbirul

Ghimbirul creste în popularitate și este tot mai des folosit în bucătărie. Încă din cele mai vechi timpuri a fost folosit atât pentru gust cât și pentru beneficiile pe care le oferă pentru sănătate.Ghimbirul poate fi folosit proaspăt sau uscat și apoi măcinat sub formă de pulbere. Conţine o cantitate mare de antioxidanți, este antiinflamator, ameliorează greața,

Read More »
Ce este Zatar

Zatar

,,Zatar” este denumirea în arabă pentru cimbru, plantă ce crește pe dealurile din estul mediteranei, dar care a fost aclimatizată și la noi cu mult timp în urmă.Este de asemenea denumirea unui amestec de condimente făcut din cimbru uscat, boabe

Read More »

Cardamonul

Ce este cardamonul? Cardamonul verde sau negru este o păstaie a unor plante din familia ghimbirului. Semințele cardamonului se pot măcina separat sau împreună cu coaja pentru mai multă savoare. Exista două tipuri de cardamon: negru și verde, verdele fiind

Read More »
Oregano Condiment

Oregano

Cuvântul oregano vine din limba greacă, din compoziția cuvintelor “oros” și “ganos“, care înseamnă “bucuria muntelui”. Această expresie reflectă mireasma și aspectul vesel creat de plantele de oregano ce cresc pe dealurile stâncoase din Grecia.

Read More »
Ienibahar boabe

Ienibahar

Ienibaharul este cultivat în multe zone calde, dar este originar din Caraibe, America Centrală și Mexic. Boabele de ienibahar sunt fructele necoapte, uscate, ale arborelui Pimenta Dioica. Gustul este călduros și savuros. Este un condiment versatil care aduce un plus

Read More »
Pastă Harissa

Harissa

Harissa este o pastă făcută din ardei iute roșu, uscat și condimente și este consumată ca aperitiv în special în zona est-mediteraneană. Harissa este de origine tunisiană și este o pastă versatilă.

Read More »

Madalin Durca

Marketing Director | Owner | Blogger

Madalin is a Marketing Director and Owner at GoInside Digital.
He also enjoys writing about blogs he is passionate about, which some of them you can find below.

More Posts

Send Us A Message

Mixuri Condimente

Join Our
Newsletter

Feel free to join our newsletter, and you will enjoy weekly posts of different food choices of the best quality