Sign up for my newsletter to see
new photos,
tips, and blog posts.
Ghimbirul creste în popularitate și este tot mai des folosit în bucătărie. Încă din cele mai vechi timpuri a fost folosit atât pentru gust cât și pentru beneficiile pe care le oferă pentru sănătate.Ghimbirul poate fi folosit proaspăt sau uscat și apoi măcinat sub formă de pulbere. Conţine o cantitate mare de antioxidanți, este antiinflamator, ameliorează greața,
,,Zatar” este denumirea în arabă pentru cimbru, plantă ce crește pe dealurile din estul mediteranei, dar care a fost aclimatizată și la noi cu mult timp în urmă.Este de asemenea denumirea unui amestec de condimente făcut din cimbru uscat, boabe
Ce este cardamonul? Cardamonul verde sau negru este o păstaie a unor plante din familia ghimbirului. Semințele cardamonului se pot măcina separat sau împreună cu coaja pentru mai multă savoare. Exista două tipuri de cardamon: negru și verde, verdele fiind
Cuvântul oregano vine din limba greacă, din compoziția cuvintelor “oros” și “ganos“, care înseamnă “bucuria muntelui”. Această expresie reflectă mireasma și aspectul vesel creat de plantele de oregano ce cresc pe dealurile stâncoase din Grecia.
Ienibaharul este cultivat în multe zone calde, dar este originar din Caraibe, America Centrală și Mexic. Boabele de ienibahar sunt fructele necoapte, uscate, ale arborelui Pimenta Dioica. Gustul este călduros și savuros. Este un condiment versatil care aduce un plus
Harissa este o pastă făcută din ardei iute roșu, uscat și condimente și este consumată ca aperitiv în special în zona est-mediteraneană. Harissa este de origine tunisiană și este o pastă versatilă.
Marketing Director | Owner | Blogger
Madalin is a Marketing Director and Owner at GoInside Digital.
He also enjoys writing about blogs he is passionate about, which some of them you can find below.
Feel free to join our newsletter, and you will enjoy weekly posts of different food choices of the best quality